Organisaatio admin-käyttäjä

• Päivitetty

Organisaatiollenne voidaan määritellä admin-käyttäjä, jolla on muita käyttäjiä enemmän oikeuksia Eventillassa. Admin-käyttäjä voi muokata organisaationne perustietoja, laskutustietoja, tageja ja tietokenttiä, hallita käyttäjiä ja oletuslomakkeita. Hänellä on pääsy myös lokitietoihin.

Muokkauksia tehtäessä ota huomioon, että ne tehdään oikeaan organisaatioon. Jos sinulla on oikeus useampaan organisaatioon valitse oikea organisaatio alasvetovalikosta.

Jos haluatte määritellä organisaatiollenne admin-käyttäjän olkaa yhteydessä asiakasvastaavaanne.