Ilmoittautuneet

• Päivitetty

1

Ilmoittautuneet -näkymässä näet kaikki vahvistetut, keskeneräiset sekä peruutetut ilmoittautumiset, sekä tietoja ilmoittautuneesta, ilmoittautumisesta sekä lipusta.

• Vahvistettuihin ilmoittautujiin, kirjautuvat kaikki ilmoittautuneet, joiden kohdalla ilmoittautuminen on viety loppuun saakka. Ilmoittautuminen on onnistunut ja maksullissa tilaisuuksissa maksettu.
  • Keskeneräisiin ilmoittautumisiiin kirjautuvat maksullisissa tapahtumissa laskutuksen maksuvaihtoehdoksi valinneet. Keskeytyneet ilmoittautumiset ovat myös täällä esim. ilmoittautuja edennyt vaiheeseen jossa antanut jo tiedot, mutta esim. verkkomaksukohdassa poistunut ennen kuin on maksanut tapahtuman
  • Perutut, mikäli tapahtumassasi on käytössä ilmoittautumisen peruuttaminen, tulevat peruutetut ilmoittautumiset näkyviin tänne. Mikäli olet laittanut näkyviin en pääse tapahtumaan napin tulee tästä kerätty tieto näkyviin myös tänne. Lisäksi tänne kerääntyy tieto niistä ilmoittautujista jotka lomakkeelle mentyään painavat peruuta.
  • Suodata ilmoittautumisia näkymässä voit suodattaa haluamasi listan osallistujien tilojen, lippujen ja ilmoittautumisen ajankohdan mukaan.
2 Oletuksena listauksessa näkyy yhteenveto ilmoittautuneiden tiedoista, nimi, sähköpostiosoite, lipun nimi, tila sekä ilmoittautumisajankohta
3 Voit lisätä tapahtumaasi osallistujia tästä.
4 Massatoiminnoilla voit valituille ilmoittautujille lähettää vahvistusviestin uudelleen, vaihtaa tilaa, rekisteröidä läsnäolijoiksi sekä poistaa- ja anonymisoida ilmoittautumiset.
5 Saat ladattua kaikki ilmoittautuneiden tiedot milloin tahansa valitsemassasi tiedostomuodossa koneellesi klikkaamalla Excel tai csv -painiketta.
6 Valinnat napista voit lisätä sarakkeita taulukkoon, näyttää vain läsnäolleeksi merkatut osallistujat, muuttaa monivalintakenttien vaihtoehdot sarakkeiksi sekä muuttaa päivämäärän iäksi.

Ilmoittautumisten suodattaminen

Tällä ominaisuudella voit suodattaa tapahtumaan ilmoittautuneita. Ilmoittautumisia voidaan suodattaa tilan, lipun tai ilmoittautumisten aikajakson perusteella. "Valinnat" -painikkeen alta, voit valita näytettävät sarakkeet.

Group 176.png

1

Ominaisuus löytyy tapahtumaraportilta kohdasta "Suodata ilmoittautumisia"

2 Avaa toiminto painamalla painiketta "Suodata"
3 Valitse, millä tiedoilla haluat suodattaa ilmoittautumisia.
4 Suorita suodatus painamalla "OK" -painiketta.
5 Voit suodatuksen jälkeen ladata suodatetut ilmoittautumiset Excel-tiedostona.
6 Voit myös suorittaa massatoimintoja ilmoittautumisille.